Annons

Nästa projekt: Inreda hallen

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Nästa projekt efter barnrummet, som jag tidigare hintat om är hallen. Just nu håller vi på att bygga förvaring jäms med hela hallväggen in till vardagsrummet. På andra sidan där garderoberna inte kommer att vara, så kommer det finnas plats för ett hallbord, spegel och en stor växt. Bilden som är från Johanna Bradfords vardagsrum. Beskriver känslan jag vill få in i hallen, älskar det gamla vintageskåpet där små stilleben samlats tillsammans med en vacker bukett.

Annons

hall vintage skåp

För att beskriva känslan ytterligare så gjorde jag ett moodboard som visar de saker jag vill få in i hallen. Förvaringen är redan löst, med den långa garderobsväggen, så den behöver jag inte tänka på så mycket. Utan det är resten av sakerna. Något som jag spanat på länge är den fina vägglampan (reklamlänk via Apprl) från Mantis, den ska definitivt få flytta in i hallen. Tror att det blir en snygg kontrast mot vintagebänken.

Annons

Moodboard Hall

Detta moodboard innehåller Adlinks/ spårningslänkar

moodboard hall

Annons

Vintage skänk

Sen hittade jag den här fantastiska skänken hos Hjärterum <3 Så fin och den hade blivit riktigt snygg i hallen, om jag inte redan hade haft en skänk. Men kanske någon annan lyckost får plats med den någonstans där hemma.

Kollagen innehåller Adlinks/Spårningslänkar

Dela på:
Laddar