Annons

Mina drömmars trädgård- så som jag önskade att den såg ut

Vår trädgård och altan skulle verkligen behöva lite kärlek. Men än så länge är det massor av saker att fixa inomhus innan vi kan börja med fler nya projekt. Så att göra i ordning uteplatsen får bli nästa vår istället. Så länge så kan man verkligen planera och inspireras av vackra bilder.

Annons

Jag tänker mig att det ska bli en sällskapsyta på en del av altanen och något som definitivt ska upp är ljusslingor med klotlampor som skapar stämning på kvällarna när det börjar skymma. Det snygga soffbordet i betong, går inte heller av för hackor.

inspiration till drömträdgården house doctorBildkälla: House doctor

Hur underbar var inte denna idén. Att sätta in ett fönster i den tätbevuxna häcken. Supervackert <3

Annons

inspiration till drömträdgårdenBildkälla: House and garden

Bambumöblerna från Tine K känns både stilrena och enkla i sin utformning och vackert med en korglampa över bordet.

min-dromtradgard-tine-kBildkälla: Helt enkelt

Jag tycker att man inte ska fega så mycket i trädgården utan våga ta in stora krukor som vågar ta plats. Hellre få stora krukor än många små.
inspiration till dröm trädgårdenBildkälla: Stil inspiration

Sen en annan dröm som inte kommer infinna sig förrän om många år, är att ha ett eget växthus på tomten. Men först tänkte jag skaffa mig gröna fingrar.

Annons

inspiration till dröm trädgården

Bildkälla: Nicety

Drömmen är att ha många små sittplatser ute i trädgården som man kan slå sig ner i för en liten stund. Ett plank är något jag tänker ska upp mot vägen och även för att skärma av altan. Tänk bara på att fråga era grannar om ni bygger ett plank som är högre än 2 meter samt om det är så tätt som på bilden. Du får bygga plank utan grannens lov upp till 2 meter. Men då måste det vara lika mycket luft mellan ribborna som det är ribbor.

inspiration till dröm trädgårdenBildkälla: Alcro trend

Singel ger även det en levande känsla och bryter av snyggt mot det svarta och gröna.

Annons

Som sagt om några år, så kanske det är klart! Men i år ska jag bara njuta av min trädgård som den är.

Dela på:
Laddar