Annons

IKEA hack med 6 snygga lösningar på förvaring

Det var ett tag sedan jag skrev om IKEA hack. Men tycker det är så kul när man tar en möbel och gör om det lite eller byter användningsområde mot vad den var avsedd för.

Så här kommer 6 olika IKEA hack idéer med gemensamt tema om förvaring.

Annons

1. Älskar den här hyllan som Stylizimo gjort av 2 st VALJE skåp som ställts på varandra och målats in i samma färg som väggen.

Ikea hack bokhylla
Bild lånad från Stylizimoblog.com
Annons

2. Vem trodde att skåp från barnavdelningen skulle passa lika bra i en modern hall? Här har hallförvaring byggts ihop av STUVA förvaring. Vill man ha en fin sittplats skulle man kunna lägga på en fin dyna på den lägre delen.

Ikea hack hall
Bild lånad från Stylizimoblog.com

3. Tycker att hyllor gjorda av trälådor är så fina och här har Pella Hedeby betsat lådorna KNAGGLIG i en drivvedsbets och skruvat ihop lådorna i varandra så de bildar en hylla, där man kan samla alla sina finaste saker i små stilleben.

Ikea hack hylla
Styling: Pella Hedeby Fotograf: Ragnar Ómarsson för IKEA livet hemma

4. Samma låda har här ställts på högkant och hjul har monterats i underkant. Så blir det ett riktigt fint nattduksbord.

Annons
Ikea hack frosta pall
Styling: Pella Hedeby Fotograf: Ragnar Ómarsson för IKEA livet hemma

5. Jag vet inte hur många olika färger och användningsområden jag sett på denna insats som egentligen tillhör hyllan IVAR. Hemma hos bloggaren Anna Kubel är den så fin i all sin enkelhet. Direkt på golvet som ett sideboard.

Ikea hack frosta pall
Fotograf Anna Kubel

6. Sen så ytterligare en förvaringslösning på STUVA från min egen ateljé. Tack vare skåpen så har jag förvaring från golv till tak och det slukar massor av pysselmaterial. Dessutom har jag monterat hjul på förvaringen så den ska vara enkel att flytta på eftersom jag fotar en hel del mot just denna vägg.

IKEA hack
Styling: Pella Hedeby Fotograf: Sara Medina Lind för IKEA livet hemma
Annons

Är ni inte mätta än på IKEA hacks? Så kan ni titta in här:

 

Annons

Dela på:
Laddar