Annons

En etta utöver det vanliga!

Fann denna etta på 30 kvadratmeter i Warszawa som gjorts av inredningsdesignern Justyna Wasiluk-Ptaszyńska och är helt bedårande. Men smart loftvåningslösning för att få till sovrummet. En riktigt fin lösning för dig som har högt i tak. Och lägenheten har dessutom smyckats med snygg konst som vågar ta plats.

Annons

lägenhet med konst

Köket är minimalistiskt inrett. Tänk vilken stor skillnad det gör när nedre delen av köket är i samma träslag som golvet. Det bryter av så snyggt mot det vita. Ett helvitt kök, hade känts stelare. Här har man tagit in värmen genom att ta in träinslagen som bryter av snyggt mot marmorn. Köket har även fått in ännu mer värme genom den stora färgrika tavlan.

Annons

lägenhet med konst

lägenhet med konst

Vem vill inte ha såna här takrosetter i sin sekelskifteslägenhet? Så så snyggt och loftet gör att man får plats med en säng. Så den slipper stå nere på vardagsrumsgolvet.

lägenhet med konst

Ser ni tavelväggen med vita ramar som målats in i samma färg som väggen? Tycker detta är genialiskt då resten av möblemanget tar upp så mycket färg. Rummet upplevs lugnare genom att göra på detta sätt, än om det hade hängt massor av färggrann konst ovanför soffan.

Annons
lägenhet med konst
Bilder lånade med tillstånd från Home and Wood 

 

 

Dela på:
Laddar