Annons

Badrumsinspiration

Just nu kan jag bara fokusera på klinker, klinker och klinker, till badrummet i ateljén. Det är som att det bubblar i huvudet av stor förvirring. Upplever det svårt att hitta snygga klinker, i en lagom prisklass. Det är inte meningen att det ska kosta skjortan att göra detta badrum eftersom det endast kommer användas när man är i ateljén. Själva kaklet har jag bestämt mig för. Det ska fortsätta att vara 15*15 vitt kakel som tidigare sattes i hall och kök, för att behålla helheten. Men klinker… det är en helt annan femma, just nu väger det mest åt Hexagonklinker (som syns i bilden ovan) men kanske i en ljusgrå nyans istället. 

Annons

Var tidigare inne på Marockanskt klinker men det ska behandlas och funkar dessutom inte i duschutrymmen, då det är ganska känsligt. Dessutom är det ganska dyrt och tyvärr… verkligen tyvärr… vet jag att jag kommer tröttna på mönstret innan det ens ligger på golvet. Hur vackert det än är.

Ibland är det bra att vara realist. Så tankarna går åt ett mer neutralt klinker, som är svårare att tröttna på. 

Annons

Mer hexagonkakel och väggar klädda med 15*15 vitt standardkakel som lagts i halvförband.

Så snyggt när man gör en ingröpning i väggen och på så sätt får en hylla. Men kom ihåg att planera det långt i förväg så att ni inte glömmer att ta upp för hyllan innan allt kaklas.

 

En annan variant av liknande kakel ser ni i bilden ovan. Här har man använt sig av mer rektangulärt kakel och sedan tagit upp den formen i mosaikgolvet. Riktigt snyggt!

Annons

Sen den där gamla kranen i mässing sitter som pricken över iet.

 

Dela på:
Laddar