Annons

Äntligen ett färdigt badrum byggt med IKEAs köksskåp

Kommer ni ihåg att jag skrev ett inlägg om att vi var tvungna att byta ut badrumsskåpen i badrummet pga vattenskada? Nu något halvår senare har vi äntligen ett badrum som fungerar med rinnande vatten och förvaringsskåp till alla våra saker som man behöver i ett badrum. Badrumsmöbeln är byggd av IKEA köksskåp. Tanken till en början var att bara byta ut de tidigare fuktskadade skåpen med nya köksskåp. Men så klart så hade de gjort om hela kökskollektionen och även måtten på alla skåpen så det blev till att byta ut alla skåp.

Annons

IKEA hack badrum

Tidigare så hade vi endast skåp under bänken, men jag kände verkligen att jag saknade ett högskåp att ställa in saker i. Som människa är man väldigt lat av sig och det blev lätt så att våra toalettartiklar fick stå framme, för ingen orkade böja sig ner och ställa in sakerna i skåpen under. Ja, så var det faktiskt.

Men nu med ett högskåp till vänster så har vi mycket enklare att hålla undan i badrummet och då blir det så mycket trevligare.

Annons

IKEA hack badrum

Lampan hittade jag hos Clas Ohlsson för 299 kr. Ett riktigt kap!

IKEA hack badrum

Tvålen fann jag på lager 157. Har sagt det förut, tycker det är fint med fina tvålar men tycker oftast att de är så hutlöst dyra. Så denna för 50 kr tyckte jag var prisvärd.

IKEA hack badrum

Annons

IKEA hack badrum

IKEA hack badrum

Betongskivan fick vi hjälp med att gjuta. Det var Sjöberg & Thermé som hjälpte oss med den. Så tacksam för det och det bryter av fint mot allt det vita.

IKEA hack badrum

Spegeln var tvungen att ha ett visst mått, eftersom vi tidigare haft en rund spegel där nuvarande sitter och jag ville täcka över borrhålen, så att det inte syntes. Det var inte det lättaste att hitta en spegel som passade. Men till slut sprang jag på denna hos Zetas trädgård och gissa om jag blev glad. Den täckte precis borrhålen!

Annons

IKEA hack badrum

 

Dela på:
Laddar